| Kenge me akorde per Gitare | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
The.Timmi ..Administrator..
Numri i postimeve : 419 Age : 31 Vendodhja : www.Alba-oNe.tK Registration date : 25/10/2008
| Titulli: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:03 pm | |
| Grupi 403"
Akordet ne Latinisht dhe Anglisht
Do = C, Sol = G, LAm = Am, Fa = F, Si = E
Shoku Profesor
1.
[Do] Ne duar mbaj [Sol] indeksin tim [Do] si duket mbeta [Sol] pa nenshkrim [LAm] Erdhi koha [Fa] te mendoj [LAm] a do t'mesoj a [Fa] do t'kendoj
2.
[Do] Nuk kryhet shkolla [Sol] me muzike [Do] qe rri e qesh ne fund [Sol] me pike [LAm] dy pike tjera [Fa] me mungojne [LAm] s'mund t'vendosi e [Fa] ditet shkojn
Refreni...........
[Do] Me thoni [Sol] shoku [LAm] profesor [Si] [Do] a kryhet [Sol] fakulteti [Lam] me zor [Si] [Do] mos duhet [Sol] me teper [LAm] te mesoj [Si] [Do] apo ndoshta [Sol] profesionin [LAm] ta ndrroj [Si]
3.
[Do] Ne fakultete nuk [Sol] jam fare [Do] Duhet gjetur [Sol] tjeter carje [Lam] Nga muzika [Fa] s'mund t'jetoj [LAM] As per cigare [Fa] s'mund t'fitoj
4.
[Do] Prindet me thone [Sol] nxeja karrigen [Do] te gjitha librave [Sol] ua kam friken [LAm] rrugdalje tjeter [Fa] tani skam [LAm] Me duhet t'jem [Fa] ai qe s'jam
Refreni........
[Do] Me thoni [Sol] shoku [LAm] profesor [Si] [Do] a kryhet [Sol] fakulteti [Lam] me zor [Si] [Do] mos duhet [Sol] me teper [LAm] te mesoj [Si] [Do] apo ndoshta [Sol] profesionin [LAm] ta ndrroj [Si] | |
|
| |
Numri i postimeve : 419 Age : 31 Vendodhja : www.Alba-oNe.tK Registration date : 25/10/2008
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:03 pm | |
| Minatori - Mihane
Am Em G Am Em G a e keni pa ju mihanen qe edhe djellit ja merr anen kur me bjen ajo ndermend nuk me zihet vendi vend
Dm G Beli i saj osht si selvi Dm GGG kur ec rruges si jatki
Am Em G Am Em G Am Em G F G Mihane mihane .. mihane mihane loqka jeme
Am Em G Am Em G Ni dit mihanen e pash me kule ne kok e kishte shamin me lule sa e mir i thash pom dukesh tkisha majt veq me tul tbukes
Dm G me na ndreq punt i thash edhe fates Dm GGG i kishe than ik moj qyqja e nates
Am Em G Am Em G Am Em G F G Mihane mihane .. mihane u tranova per ty
Am Em G Am Em G Am Em G F G Aaaa aaaaaa Aaaaaa Aaaaaaa | |
|
| |
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:03 pm | |
| Purgatori - Sadija jeme
C Am F G
Oj sadija jeme ` t'ishe kon ma e mire ` edhe ma e trashe ` un ty tkisha dashte
Oj sadija jeme t'ishe kon ma vogel edhe une ma i madhe ishim kan tamon
laaa la la li la la li la laaa la la li la la li la La laaaa
Oj sadija jeme t'kisha pas ma ngate met kallxu diqka e me fol dyt bashke
oj sadija jeme o ty qka tka gjete qe spo vjen me muee s'bashku me kalue
Oj sadija jeme ` t'ishe kon ma e mire ` edhe ma e trashe ` un ty tkisha dashte
Oj sadija jeme t'kisha pas ma ngate met kallxu diqka e me fol dyt bashke
laaa la la li la la li la laaa la la li la la li la La laaaa | |
|
| |
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:04 pm | |
| Elita 5 - Faliminderit
Intro: Dm/Bb/C (x4)
Dm Pikon loti ne mesnate ----------------Bb se ti ike per t'mos u kthyer, Dm--C------------F-----A ooo per tmos u kthyer Dm pamjen tende te vertete ----------------Bb e tregon veç pasqyra e thyer, Dm---C------------F----A ooooo pasqyra e thyer
Bb----------------C Nuk te thashe largohu, -----F-----C-----Dm as kthehu, as harrome, ------------Bb-------------C se per çdo fjale ne jeten tone, -------Dm ishte vone. Bb-----------C Akrepat bashkohen, --F-----C-------Dm s'te takojne askund, -------------Bb--------C me mire nje fund me dhimbje, -------------------Dm se nje dhimbje pa fund.
Refren:
Dm------------Bb Faleminderit qe me le, ---------C----------A sot mos qaj se ike dje, Dm------------------Bb neser kur nata n'udhekryq te te ze, -------C-------------A mos u kthe, mos u kthe, arsye s'ke. (x2)
Dm Nata henen prape e ndez, -------------Bb ti je n'terrin e kesaj bote, Dm--C---------F---A oooo e kesaj bote. Dm Ne rrugen tende te pakthim, -----------------Bb ty te ndjek veç hija jote, Dm--C----------F---A oooo veç hija jote. | |
|
| |
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:04 pm | |
| Qaj gitarja ime
Bm-----------Em------------------------C Qaj kitarja ime nje kenge per dashuri --------------------D--------------Em--- jo nje kenge hareje por nje elegji ---------------Bm por nje elegji Bm-----------Em--- lshoje zerin tend --------------C-- kudo le t'jehoj ----------------D--------------Em--- ndoshta diku larg ajo te degjoj.. ------------Bm---^^^^^ ajo te degjoj
ref 2x : Bm-----------Em--------- mua me harroj ----------------Bm tjetrin perqafoj -------------C bukurin e saj -------------Bm tjetri e shijoj
Bm----------Em qaj kitarje ime ----------------C sonte mos pusho ------------------D- per mu ska me jet --------------Em-- vetem ti vajto --------------Bm vetem ti vajto
ref 2x : Bm-----------Em--------- mua me harroj ----------------Bm tjetrin perqafoj -------------C bukurin e saj -------------Bm tjetri e shijoj ........................ | |
|
| |
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:05 pm | |
| Pranvera ne Prishtin ( Sabria )
[1] A#m---------------------F A te kujtohet nate e pare D#m-----------------------A#m Shi kur binte ne Prishtine D#m---------------------A#m Une dhe ti si dy kengetar F-------------------------------F Pershperisnim per dashurine hej
[1] (Njejt si ma heret)
Une te doja, ti me doje lugut te gjelbert te Germise Yjet mbi qiell na benin roje E lisat gjelbronin Prej lakmise
[2] A#m--------------------D#m S'harrohet nje ngrohtesi e pare F---------------------------A#m Kur pranvera ishte ne Prishtine A#m--------------------D#m Une e ti si dy kengetare D#m-----------------------F Thurnim vargje per ardhmerine >Perseritet<
F#-F----A#m Ne prishtine... | |
|
| |
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare Sat Oct 25, 2008 1:05 pm | |
| ELITA 5 - TRISHTIMI
C#m Me zuri mu nata, A nata e trishtuar, B koha fort e keqe, ----------C#m moti i turblluar.
C#m Dy hije te zeza, A rrugen ma kane zene, B s’me lene te kaloj, -----------C#m pa pagujt dogane.
E-------B-----C#m----A---B Po si s’keni pare, E--------B----C#m---A---B E s’keni degjuar, E------B-----C#m----A---B duhet te m’besoni, A-------B oooooooooooooo ----------C#m duke u trishtuar.
C#m E une nuk paguaj, A sepse s’jam njeri, B shtojzavalle jam, ---------------C#m njeqind jetra kam. C#m Zeri im jehoi, A hijet i trishtoi, B bota u ndriçua, ----------C#m rruga m’u lirua. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Kenge me akorde per Gitare | |
| |
|
| |
| Kenge me akorde per Gitare | |
|